Huis verbouwen kosten

Mijn ouders hebben me gevraagd of ik een wou kijken voor de huis verbouwen kosten. Na een tijdje te surfen op internet ben ik terecht gekomen op Verbouwaanvraag.nl en dit sprak me erg aan. Na een tijdje te kijken op de site heb ik een goed idee gekregen van de mogelijkheden en van de prijzen die hier ongeveer aan hangen.

logo (1)

Ik heb de site aan mijn ouders laten zien en deze waren er ook erg enthousiast over. En hebben aan mij gevraagd of ik contact kon opnemen met het bedrijf om iemand langs te komen. Toen de telefoon werd opgepakt kreeg ik en erg vriendelijke persoon aan de telefoon die me echt super goed heeft geholpen.

Ik heb aan hem uitgelegd dat mijn ouders al redelijk op leeftijd zijn maar graag het huis wouden verbouwen en dat ze mij hiervoor op pad hebben gestuurd om een bedrijf te vinden die dit wilt doen. Ook heb ik aan hem gevraagd of hij iemand langs kan sturen om een kijkje te komen nemen. En ons de kosten van de verbouwing kan geven. Dit was echter allemaal geen probleem en binnen een week was er een aannemer langs geweest.

Deze heeft gekeken naar het huis en de kosten hiervoor. Hiermee zijn mijn ouders mee akkoord gegaan. Nu zitten we midden in de verbouwing en het gaat super goed. Het team is erg spontaan en houden goed rekening met de leeftijd van mijn ouders.

Ik ben er dik tevreden over en van mij krijgt Verbouwaanvraag.nl echt een dikke pluim omhoog.