Het gebruik van een Afzetpaal

Het viel mij van de week erg op dat er bij mijn werk een afzetpaal is geplaatst. Voorheen was er altijd de ergernis dat je niet normaal met de fiets in de fietsenstalling kan stappen omdat er dan een auto voor geparkeerd is. Door gebruik te maken van een afzetpaal kan er geen auto meer geparkeerd worden wat voor de fietsers onder ons als prettig wordt ervaren. Met het in gebruik nemen van een paal draag je zorg voor het goed ordenen van de parkeerplekken en hoef je geen zorgen te maken dat er alsnog asociaal geparkeerd wordt.

Logo-VBM-20151-1024x192

De voordelen?

Doordat er door Van Besouw metaal een paal geplaatst wordt kunnen de fietsers gemakkelijk hun fiets in de stalling zetten. Dit scheelt een hoop ergernis en krassen wat misschien op de auto komen kan.

De nadelen?

Natuurlijk is er met een voordeel ook een nadeel te vinden. Wanneer je een paal plaats is het vrijwel zeker dat er direct een parkeerplaats verdwijnt. Niet prettig wanneer je wat aan de late kant op je werk verschijnt en je jouw auto niet kwijt kan.landingsp-afzetpalen

Toch moet ik zeggen dat ik bij Van Besouw metaal echt gewerkt wordt met kwaliteit en dat merk je in het eindresultaat. Doordat hun werkelijk kunnen realiseren wat jij als klant wilt dragen ze hier maar al te graag hun zorg voor.